Diamond Painting Pakketten

Alle diamond paintings die je in onze winkel kan vinden zijn compleet. Als je een diamond painting bestelt dan krijg je alle toebehoren thuis gestuurd inclusief de steentjes en canvasdoek. Hiermee kan je een prachtige diamond painting maken. Hieronder zullen wij een opsomming geven van alle onderdelen die in een diamond painting pakket aanwezig zijn van SEOS Shop.

Diamond Painting pakket kopen/inhoud

Het pakket wordt verpakt in een prachtige doos. Zo blijft je diamond painting goed beschermd tijdens het vervoer.

Toolsetje

Als je het pakket open maakt, zit in het pakket een luxe toolsetje. Dit zijn de accessoires om het diamond painting pakket te maken. Ben je minder bekend met diamond painting en kan je nog wat tips en trucs gebruiken? Neem dan onze handleiding door die wij op de website hebben staan. Hier staan erg bruikbare tips in van onze klanten. In elk pakket van ons zit een luxe toolset, hierin zit een scherpe pincet waarmee je elk steentje goed kan beetpakken en rechtzetten of aftrekken van het canvasdoek.

Legenda DPW

In de doos zit een canvasdoek, deze is bedrukt met allemaal kleine tekens. Deze corresponderen met de kleurcode achter het symbool. Volg de legenda en er zal een prachtige creatie tot leven komen. In het diamond painting pakket zit een Nederlandstalige handleiding als extraatje.

Diamond painting pakketten ronde steentjes

Wij hebben op dit moment geen ronde steentjes in ons assortiment. Wij zijn wel van plan om deze toe te voegen, maar op dit moment merken wij dat onze klanten veel liever werken met vierkanten steentjes. Het eindresultaat wordt veel mooier en strakker met vierkanten steentjes. Als je liever ronde steentjes hebt, dan is het mogelijk. Geef dat aan bij je diamond painting bestelling en wij zullen hem speciaal voor je maken met ronde steentjes.