Diamond Painting Bestellen Nederland

Alle diamond paintings die hieronder gesorteerd staan zijn onze best verkochten diamond paintings. Wij zullen op deze pagina een speciale collectie maken zodat het voor je inzichtelijk is wat onze meest populairste diamond paintings zijn. Diamond paintings bestellen gaat heel erg gemakkelijk in onze winkel, wij hebben meerdere veilige betaalmogelijkheden.

Diamond painting bestellen eigen foto, dan is zeker mogelijk in onze winkel. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van prachtige diamond paintings van je eigen foto. Dit doen wij altijd in overleg met jou zodat het eind resultaat waanzinnig zal zijn.

Diamond painting bestellen en achteraf betalen

In onze winkel kan u veilig betalen met alle bekende betaalopties: Ideal, Creditcard, Paypal, overboeking, Afterpay. Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij ook nog Bancontant en KBC. Alle betaalverbindingen verlopen via een beveiligde verbinding. Zo kunnen ook belgische klanten veilig diamond paintings bestellen. Diamond painting bestellen België opsturen doen wij met Bpost, zo heeft u ook in België alle pakketten binnen 24 uur in huis.

Al onze diamond paintings zijn verdeeld in verschillende categorieën. Deze kan u vinden in onze winkel. Enkele categorieen die wij hebben: Diamond painting kerstkaarten, diamond painting dieren, diamond painting disney.

Onze diamond paintings kan u ook vinden in de online winkel van Blokker en bol.com.

Diamond paintings winkels

Elien heeft speciaal voor ons enkele diamond painting winkel besproken in haar blog. Heb je deze al gevonden op onze website? Zij bespreekt hier alle verschillende winkels waar je diamond paintings kan kopen.

Diamond painting hema, diamond painting kruidvat, diamond painting action hier staan alle artikelen over haar ervaringen.

20% Korting
21.95 17.56 Incl. btw
20% Korting
23% Korting
23.95 18.36 Incl. btw
32% Korting
27% Korting
20% Korting
20% Korting
20% Korting
20% Korting
20% Korting
20% Korting
36% Korting
20% Korting
20% Korting
20% Korting
26.95 21.56 Incl. btw
42% Korting
64.95 37.56 Incl. btw
47% Korting
Uitverkocht
20% Korting
20% Korting

Beoordelingen en ervaringen met Diamondpaintingwinkel.com

Heb je een ervaring met onze winkel of klantenservice? Laat het dan achter op onze winkel, wij horen graag wat je ervaring is geweest. Wij willen graag leren van situaties die hebben plaats gevonden, maar horen graag als wij het goed hebben gedaan. Als je een diamond painting bestelt hebt in onze winkel dan kan je een beoordeling plaatsen bij het artikel. Dit helpt niet alleen ons, maar ook andere klanten zodat die kunnen zien dat wij top service leveren.

Onze servicenormen staan onder elk artikel en die zal ik nogmaals hieronder plaatsen, zodat je hier ons altijd aan kan houden.

Gratis verzending voor alle klanten van SEOS Shop ® winkels.

Wij van SEOS Shop willen hun klanten een aantal garanties geven. Wij vinden het belangrijk dat u als klant ergens van op aan kan. Daarom werken altijd volgens onderstaande pijlers. Als een van deze dingen niet gedaan wordt door ons, neem dan direct contact met ons op. Wij streven naar een 100% tevredenheid bij al onze klanten. Als u een klacht heeft over onze dienstverlening of de manier waarop uw bestelling is geleverd? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar voor u. U kan daarvoor onze whatsapp klantenservice gebruiken of een van onze andere opties. De chat op de website is altijd actief en daarop staan wij klaar voor al onze klanten. Dit was de tweede pijler van SEOS Shop. Wij zijn altijd bereikbaar voor u als klant, dit is voor ons heel normaal dat u ons altijd kan bellen of appen. Wilt u liever een mail sturen, dan kan dat altijd op info@diamondpaintingwinkel.com. Wij hebben voor elke winkel een aparte email zo houden wij het voor ons overzichtelijk.

Al onze producten zijn van top kwaliteit en bent u niet tevreden over de kwaliteit van ons artikelen, neem direct contact met ons op. U mag bij ons alle bestelling gratis retour sturen, dit kan geheel kosteloos en hiervoor hoeft geen reden op te geven, wij accepteren zelfs “daarom” als reden :).

Verder hebben wij uiteraard alle standaard webwinkel regels die voor elke webwinkel op het internet gelden. Hier mag u van ons op aan.

  • Gratis verzending
  • 100% tevredenheid
  • Altijd bereikbaar voor haar klanten
  • Top kwaliteit producten
  • Gratis retourneren
  • 14 dagen zichttermijn